Preparació
- Poseu una cassola al foc amb els 350 g de sucre i l'aigua fins que arrenqui el bull. Aboqueu-hi la pols d'ametlla i remeneu-ho fins que la pasta cogui, 1 min, i es desenganxi de la paret de la cassola.
- Afegiu-hi el puré de moniato escalivat tebi, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar.
- Feu unes boles de 20 g de massapà i premeu-les lleugerament fent un panellet rodó, quadrat o rectangular. Arrebosseu-les amb sucre i poseu-les al damunt d'una safata de forn amb paper de forn a sota.
- Amb el forn a 180 ºC, coeu les boletes uns 10 min.
- Retireu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
- Per als panellets de castanyes: poseu un xic de puré de castanyes al damunt del panellet, un gra de raïm, un dauet de codonyat i làmines de ceps crues.
- Per als panellets de micuit: talleu-lo a daus, poseu-hi un xic de sucre a sobre i caramel·litzeu-ho amb un bufador. Poseu-hi un dau de micuit de fetge gras, un nabiu tallat per la meitat i uns granets de magrana.
- Per als panellets de figues: renteu les figues i talleu-les a quarts. Poseu un quart de figa i un filet d'anxova a sobre de cada base de massapà.