Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a l’almívar: com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per preparar, en una cassola grossa, un almívar amb l’aigua i el sucre. Barregeu els dos ingredients i coeu-los uns 5 min.
  2. Aboqueu-hi l’ametlla en pols i continueu coent-ho, tot remenant-ho amb una cullera de fusta, fins que la pasta es desenganxi de les parets, uns 5 min més. Deixeu-ho refredar una mica.
  3. Separeu el rovell de la clara d’ou. Si no sabeu com fer-ho, val més que demaneu ajuda a un adult.
  4. Bateu la clara d’ou però sense muntar-la, és a dir, no us ha de quedar amb una textura gaire consistent.
  5. Quan la massa sigui freda, poseu-hi la clara d’ou batuda i barregeu-ho bé.
  6. En un plat fondo, amb una forquilla, bateu el rovell d’ou i afegiu-hi els pinyons.
  7. Feu boletes amb la massa i submergiu-les en els pinyons amb rovell d’ou. D’aquesta manera, els pinyons se us enganxaran bé i no caldrà pintar els panellets.
  8. Poseu els panellets en una safata de forn i coeu-los, a 200 ºC, uns 5 min.

El consell

  • Podeu agafar aquesta recepta com a base i modificar-la una mica per fer panellets dels gustos que us agradin més. Podeu posar-hi una mica de coco ratllat, cacau, trossets de fruita seca... Tot el que se us acudeixi!
  • El millor de fer els panellets és que tota la família entri a la cuina i passi una estona genial fent boletes i arrebossant-les!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: