Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a l’almívar: com sempre que feu servir els fogons, demaneu ajuda a un adult per preparar, en una cassola grossa, un almívar amb l’aigua i el sucre. Barregeu els dos ingredients i coeu-los uns 5 min.
  2. Aboqueu-hi l’ametlla en pols i continueu coent-ho, tot remenant-ho amb una cullera de fusta, fins que la pasta es desenganxi de les parets, uns 5 min més. Deixeu-ho refredar una mica.
  3. Separeu el rovell de la clara d’ou. Si no sabeu com fer-ho, val més que demaneu ajuda a un adult.
  4. Bateu la clara d’ou però sense muntar-la, és a dir, no us ha de quedar amb una textura gaire consistent.
  5. Quan la massa sigui freda, poseu-hi la clara d’ou batuda i barregeu-ho bé.
  6. En un plat fondo, amb una forquilla, bateu el rovell d’ou i afegiu-hi els pinyons.
  7. Feu boletes amb la massa i submergiu-les en els pinyons amb rovell d’ou. D’aquesta manera, els pinyons se us enganxaran bé i no caldrà pintar els panellets.
  8. Poseu els panellets en una safata de forn i coeu-los, a 200 ºC, uns 5 min.

El consell

  • Podeu agafar aquesta recepta com a base i modificar-la una mica per fer panellets dels gustos que us agradin més. Podeu posar-hi una mica de coco ratllat, cacau, trossets de fruita seca... Tot el que se us acudeixi!
  • El millor de fer els panellets és que tota la família entri a la cuina i passi una estona genial fent boletes i arrebossant-les!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto