Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les peres a daus i coeu-les amb la mantega, lentament.
  2. Afegiu-hi el formatge blau (la gorgonzola) esmicolat i la nata. Deixeu que es faci una salsa.
  3. Bulliu la pasta en una olla els minuts que indiqui el paquet (mireu de deixar-ho una mica al dente!).
  4. Afegiu la salsa a la pasta bullida i, finalment, les nous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: