Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb la massa de les galetes formeu els banyistes utilitzant un motlle adequat. Si teniu dues mides, millor, ja que podreu fer nens petits. Dibuixeu els ulls i la boca amb la glaça reial.
  2. Tenyiu el frosting amb el colorant blau i escampeu-lo sobre la meitat del pastís, formant el mar.
  3. Tritureu les galetes maria i repartiu-les per l’altra meitat del pastís, simulant la sorra.
  4. Escampeu una mica de mantega (nosaltres la vam endolcir amb sucre) per tota la paret del pastís.
  5. Enganxeu-hi les neules tot el voltant. Col·loqueu la cinta de roba per seguretat.
  6. Per al frosting: amb les varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia. Afegiu-hi el formatge i seguiu-ho batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia.
  7. Col·loqueu tots els elements del pastís que es veuen a la foto. Et voilà!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 253

ESPECIAL PANARRES! EL MÈTODE INFAL·LIBLE PER FER PA A CASA

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Artur Martínez

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto