Consells de cuina La Vanguardia

Per Sant Joan a casa sempre fem festa grossa, ja que en tres dies celebrem dos sants i un aniversari. Normalment anem a la Roureda per passar-hi una revetlla tranquil·la i familiar, amb espectacle pirotècnic apte per a totes les edats. A part de les coques tradicionals, per celebrar l’aniversari del Guillem vaig portar aquest pastís d’aniversari.

El pastís té textura de flam extracremós i porta com a ingredient principal uns iogurts de cafè gurmet de la marca Monte Ravy que venen al Lidl. Els iogurts sols ja són deliciosos, però reconvertits en aquest pastís el resultat és espectacular. Boníssim i per repetir!

 

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients en un cassó al foc i remeneneu-ho contínuament fins que faci la primera bombolla de bullir. Aboqueu-ho en un motlle de silicona i deixeu-ho refredar.
  2. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  3. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto