Troba la teva recepta

Preparació

  1. Confiteu les escalunyes amb 50 g de mantega, dues cullerades soperes d’oli, sucre, sal i aigua a mitja alçada. Reserveu-ho.
  2. Poseu en remull els ceps secs. Escaldeu l’all amb una altra aigua. Piqueu el julivert. Talleu els ceps frescos a daus de 5 mm. Poseu una paella al foc i salteu-los amb oli a foc viu.
  3. Coeu els ceps secs escorreguts amb la nata líquida sense que en cap moment arribi a bullir. En un bol, poseu-hi la nata, l’all, les escalunyes confitades, els ous, la sal, el pebre i la nou moscada. Tritureu-ho sense massa finor i afegiu-hi els ceps frescos saltats i el julivert picat. Tasteu-ho i rectifiqueu-ho de sal segons el vostre gust.
  4. Poseu la barreja dins de 4 motlles untats amb mantega i coueu-los al bany maria uns 20 min. Desemmotlleu-los i mengeu-vos-els calents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto