Troba la teva recepta

Preparació

  1. Unteu el fons d’un motlle amb el caramel líquid. Repartiu les rodanxes de pinya per la base.
  2. Tritureu amb el túrmix durant 2 min la llet, la llet condensada, el formatge, el suc de llimona i el contingut del paquet Royal. Aboqueu-ho dins el motlle.
  3. Talleu els sobaos pel mig, per tal de fer-los més prims. Repartiu-los per sobre la capa de formatge, tallant-los si cal per adaptar-los al motlle.
  4. Reserveu-ho a la nevera un mínim de 2 h.
  5. Desemmotlleu el pastís capgirant-lo, de manera que la pinya quedi a la part de sobre. Decoreu-lo i serviu-lo ben fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto