Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Esmicoleu les galetes i barregeu-les amb la mantega fins aconseguir una massa.
  2. Ompliu un motlle individual amb la massa de galeta i mantega, de manera que us quedi una mena de cassoleta.
  3. Barregeu el suc de llimona amb el formatge d’untar i la llet condensada. Per poder-ho barrejar més fàcilment, és important que el formatge no sigui fred de la nevera.
  4. Ompliu la cassoleta de galetes amb la barreja.
  5. Talleu els maduixots com us agradi més i poseu-los per sobre del pastisset, perquè quedi ben bonic.
  6. Deixeu que es refredi a la nevera fins al moment de servir-lo.

El consell

Podeu decorar aquest pastís amb la fruita que us agradi més. Proveu d’adaptar la recepta en funció de la fruita típica de cada temporada. Per exemple, quan sigui temps de figues, poseu-n’hi uns trossets. També, si voleu, podeu barrejar diferents fruites a la mateixa cassoleta.    

També podeu preparar aquestes cassoletes amb galetes maria.

Aquesta recepta és tan fàcil de fer que els nens la podeu preparar sense haver de demanar ajuda a un adult. Animeu-vos a fer-la un matí de diumenge. Segur que els pares quedaran encantats amb aquestes postres tan refrescants!

Més receptes amb Fruita

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto