Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Esmicoleu les galetes i barregeu-les amb la mantega fins aconseguir una massa.
  2. Ompliu un motlle individual amb la massa de galeta i mantega, de manera que us quedi una mena de cassoleta.
  3. Barregeu el suc de llimona amb el formatge d’untar i la llet condensada. Per poder-ho barrejar més fàcilment, és important que el formatge no sigui fred de la nevera.
  4. Ompliu la cassoleta de galetes amb la barreja.
  5. Talleu els maduixots com us agradi més i poseu-los per sobre del pastisset, perquè quedi ben bonic.
  6. Deixeu que es refredi a la nevera fins al moment de servir-lo.

El consell

Podeu decorar aquest pastís amb la fruita que us agradi més. Proveu d’adaptar la recepta en funció de la fruita típica de cada temporada. Per exemple, quan sigui temps de figues, poseu-n’hi uns trossets. També, si voleu, podeu barrejar diferents fruites a la mateixa cassoleta.    

També podeu preparar aquestes cassoletes amb galetes maria.

Aquesta recepta és tan fàcil de fer que els nens la podeu preparar sense haver de demanar ajuda a un adult. Animeu-vos a fer-la un matí de diumenge. Segur que els pares quedaran encantats amb aquestes postres tan refrescants!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: