Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Esmicoleu les galetes i barregeu-les amb la mantega fins aconseguir una massa.
  2. Ompliu un motlle individual amb la massa de galeta i mantega, de manera que us quedi una mena de cassoleta.
  3. Barregeu el suc de llimona amb el formatge d’untar i la llet condensada. Per poder-ho barrejar més fàcilment, és important que el formatge no sigui fred de la nevera.
  4. Ompliu la cassoleta de galetes amb la barreja.
  5. Talleu els maduixots com us agradi més i poseu-los per sobre del pastisset, perquè quedi ben bonic.
  6. Deixeu que es refredi a la nevera fins al moment de servir-lo.

El consell

Podeu decorar aquest pastís amb la fruita que us agradi més. Proveu d’adaptar la recepta en funció de la fruita típica de cada temporada. Per exemple, quan sigui temps de figues, poseu-n’hi uns trossets. També, si voleu, podeu barrejar diferents fruites a la mateixa cassoleta.    

També podeu preparar aquestes cassoletes amb galetes maria.

Aquesta recepta és tan fàcil de fer que els nens la podeu preparar sense haver de demanar ajuda a un adult. Animeu-vos a fer-la un matí de diumenge. Segur que els pares quedaran encantats amb aquestes postres tan refrescants!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto