Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Esmicoleu les galetes i barregeu-les amb la mantega fins aconseguir una massa.
  2. Ompliu un motlle individual amb la massa de galeta i mantega, de manera que us quedi una mena de cassoleta.
  3. Barregeu el suc de llimona amb el formatge d’untar i la llet condensada. Per poder-ho barrejar més fàcilment, és important que el formatge no sigui fred de la nevera.
  4. Ompliu la cassoleta de galetes amb la barreja.
  5. Talleu els maduixots com us agradi més i poseu-los per sobre del pastisset, perquè quedi ben bonic.
  6. Deixeu que es refredi a la nevera fins al moment de servir-lo.

El consell

Podeu decorar aquest pastís amb la fruita que us agradi més. Proveu d’adaptar la recepta en funció de la fruita típica de cada temporada. Per exemple, quan sigui temps de figues, poseu-n’hi uns trossets. També, si voleu, podeu barrejar diferents fruites a la mateixa cassoleta.    

També podeu preparar aquestes cassoletes amb galetes maria.

Aquesta recepta és tan fàcil de fer que els nens la podeu preparar sense haver de demanar ajuda a un adult. Animeu-vos a fer-la un matí de diumenge. Segur que els pares quedaran encantats amb aquestes postres tan refrescants!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto