Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els grans de raïm, talleu-los per la meitat i espinyoleu-los. Poseu-los en una cassola amb el sucre i coeu-los lentament 10 min, fins que caramel·litzin lleugerament. Un cop preparats, reserveu-los.
  2. A continuació, prepareu la base del pastís. Esmicoleu bé les galetes i barregeu-les amb la mantega per formar una pasta. Tot seguit, folreu la base d'un motlle de pastís desemmotllable amb aquesta pasta.
  3. Per fer la barreja del pastís, tritureu el massapà i combineu-lo amb la nata, els ous, el suc de llimona, el sucre i la Maizena. Finalment, afegiu-hi els grans de raïm confitats i ompliu el motlle amb aquesta barreja.
  4. La cocció del pastís és com la d'un pastís de formatge. S'ha de coure amb el forn a baixa temperatura i molta estona, perquè els ous han d'anar quallant. Col·loqueu el pastís al forn a 140 ºC durant 1 hora i 30 minuts, i deixeu-lo refredar dins el mateix forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto