Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la xocolata i la nata líquida al bany maria fins que es fonguin. Barregeu-ho bé. Afegiu-hi la gelatina remullada  en aigua freda i barregeu-ho. Deixeu-ho refredar uns minuts fins que arribi als 35 ºC. Afegiu-hi, a poc a poc, la nata muntada. Reserveu-ho a la nevera.
  2. Poseu un cassó al foc amb el vi negre, el canonet de canyella, la pell de taronja i la de llimona, i el sucre. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar fins que sigui tebi.
  3. Talleu els panets a llesques i suqueu-los amb el vi. Poseu les llesques enmig del plat. Aboqueu el vi cuit d’abans (encara tebi) al voltant del pa. Afegiu a sobre el pa les fruites vermelles tallades i la mousse de xocolata per sobre (quan el pa ja hagi absorbit el vi).
  4. Poseu-ho al congelador 25 min i tot seguit poseu-ho a la nevera. Les postres estan a punt per servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto