Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes ben fines i barregeu-les amb la mantega a temperatura ambient fins aconseguir una massa ben homogènia. Repartiu-la per tota la base d’un motlle desemmotllable de 20 cm de diàmetre.
  2. Poseu en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu al microones una part de la llet i dissoleu-hi la gelatina.
  3. A part, barregeu els petitsuís, la nata líquida, el sucre i la resta de la llet. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre la base de galeta i deixeu que qualli a la nevera. 
  4. Per a la capa de melmelada, poseu en remull les 2 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu 2 cullerades d’aigua i dissoleu-hi la gelatina.
  5. Escalfeu una mica la melmelada al microones per tal de liquar-la una mica i coleu-la per un colador ben fi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre el pastís ja quallat i torneu-ho a reservar a la nevera.
  6. Un cop quallada la capa de dalt, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto