Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes ben fines i barregeu-les amb la mantega a temperatura ambient fins aconseguir una massa ben homogènia. Repartiu-la per tota la base d’un motlle desemmotllable de 20 cm de diàmetre.
  2. Poseu en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu al microones una part de la llet i dissoleu-hi la gelatina.
  3. A part, barregeu els petitsuís, la nata líquida, el sucre i la resta de la llet. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre la base de galeta i deixeu que qualli a la nevera. 
  4. Per a la capa de melmelada, poseu en remull les 2 fulles de gelatina en aigua freda. Escalfeu 2 cullerades d’aigua i dissoleu-hi la gelatina.
  5. Escalfeu una mica la melmelada al microones per tal de liquar-la una mica i coleu-la per un colador ben fi. Afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Aboqueu-ho sobre el pastís ja quallat i torneu-ho a reservar a la nevera.
  6. Un cop quallada la capa de dalt, desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

21 set

Mercat de la Terra amb Peix a la Brasa

Si les iniciatives sostenibles i ecològiques són el vostre estil esteu de sort, perquè comença...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto