Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Feu la base de galetes com aquí.
  2. Tritureu la pinya i el sucre amb el túrmix i afegiu-hi el coco ratllat.
  3. Remulleu la gelatina amb aigua freda. Escalfeu 100 ml de l’almívar de la pinya, desfeu-hi la gelatina i barregeu-ho amb la resta del puré.
  4. Munteu la nata i afegiu-la amb compte a la barreja. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  5. Per decorar: prepareu una mica de gelatina amb la resta de l’almívar i aboqueu-hi per sobre el pastís un cop hagi quallat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto