Consells de cuina La Vanguardia

Aquest pastís de pinya i coco és molt refrescant, ja que l’acidesa de la pinya aconsegueix que sigui lleuger (com els de llimona) i gens contundent. D’altra banda, el binomi pinya-coco és fantàstic i els dos gustos lliguen a la perfecció. Si a tot això li sumeu que és fàcil de preparar i que es pot fer amb antelació, obtenim el pastís ideal. Això sí, cal assegurar-se que a tothom li agrada el coco, perquè es nota moltíssim!

 

 

Preparació

  1. Feu la base de galetes com aquí.
  2. Tritureu la pinya i el sucre amb el túrmix i afegiu-hi el coco ratllat.
  3. Remulleu la gelatina amb aigua freda. Escalfeu 100 ml de l’almívar de la pinya, desfeu-hi la gelatina i barregeu-ho amb la resta del puré.
  4. Munteu la nata i afegiu-la amb compte a la barreja. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  5. Per decorar: prepareu una mica de gelatina amb la resta de l’almívar i aboqueu-hi per sobre el pastís un cop hagi quallat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto