Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu la base de galetes com aquí.
  2. Tritureu la pinya i el sucre amb el túrmix i afegiu-hi el coco ratllat.
  3. Remulleu la gelatina amb aigua freda. Escalfeu 100 ml de l’almívar de la pinya, desfeu-hi la gelatina i barregeu-ho amb la resta del puré.
  4. Munteu la nata i afegiu-la amb compte a la barreja. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  5. Per decorar: prepareu una mica de gelatina amb la resta de l’almívar i aboqueu-hi per sobre el pastís un cop hagi quallat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: