Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-hi la mantega fosa fins a formar una massa.
  2. Col·loqueu la massa a tota la base d’un motlle desemmotllable. Reserveu-ho a la nevera.
  3. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  4. Poseu en un cassó la meitat del licor i les piruletes trossejades fins que es desfacin completament.
  5. Afegiu-hi la gelatina hidratada i remeneu-ho perquè quedi ben dissolt.
  6. Barregeu els iogurts amb el sucre i la resta de licor i afegiu-ho a la barreja anterior.
  7. Semimunteu la nata i incorporeu-la a la barreja anterior amb moviments suaus.
  8. Aboqueu-ho en el motlle i deixeu-ho quallar a la nevera un mínim de 4 h.
  9. Hidrateu les fulles de gelatina en aigua freda.
  10. Escalfeu una part de l’aigua i dissoleu-hi la gelatina escorreguda. Barregeu-ho amb la resta d’aigua i licor.
  11. Aboqueu-ho sobre la mousse de piruleta i deixeu-ho quallar a la nevera.
  12. Desemmotlleu-ho i decoreu tot el voltant amb piruletes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto