Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pastís: bateu la mantega amb el sucre fins que dobli el volum. Afegiu-hi el plàtan aixafat amb una forquilla. Incorporeu-hi els elements sòlids barrejats, l’ou i els fruits secs. Pinteu un motlle amb mantega i farina. Ompliu-lo amb la massa. Coeu-lo al forn a 180 ºC. 
  2. Per a la crema: barregeu bé tots els ingredients i reserveu-los en fred. 
  3. Per a la salsa: caramel·litzeu el sucre. Afegiu-hi el plàtan madur a trossos i la nata. Feu que arrenqui el bull i tritureu-ho. 
  4. Talleu el tros de pastís necessari per a quatre persones i congeleu-ne la resta per a una altra ocasió. Talleu a dauets el pastís i barregeu-los amb una mica de salsa. Talleu el plàtan a dauets petits. Amb l’ajut d’un motlle munteu un pastisset de dues capes, una de pastís i una de plàtan. Col·loqueu una cullerada de crema pel damunt de cada pastís i acabeu-ho amb uns fils de toffee. Opcionalment, acabeu-ho amb una làmina cruixent de plàtan (compreu-la bona i feta).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto