Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pastís: bateu la mantega amb el sucre fins que dobli el volum. Afegiu-hi el plàtan aixafat amb una forquilla. Incorporeu-hi els elements sòlids barrejats, l’ou i els fruits secs. Pinteu un motlle amb mantega i farina. Ompliu-lo amb la massa. Coeu-lo al forn a 180 ºC. 
  2. Per a la crema: barregeu bé tots els ingredients i reserveu-los en fred. 
  3. Per a la salsa: caramel·litzeu el sucre. Afegiu-hi el plàtan madur a trossos i la nata. Feu que arrenqui el bull i tritureu-ho. 
  4. Talleu el tros de pastís necessari per a quatre persones i congeleu-ne la resta per a una altra ocasió. Talleu a dauets el pastís i barregeu-los amb una mica de salsa. Talleu el plàtan a dauets petits. Amb l’ajut d’un motlle munteu un pastisset de dues capes, una de pastís i una de plàtan. Col·loqueu una cullerada de crema pel damunt de cada pastís i acabeu-ho amb uns fils de toffee. Opcionalment, acabeu-ho amb una làmina cruixent de plàtan (compreu-la bona i feta).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto