Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa brisa: fregueu la farina i la mantega amb les mans fins que la mantega desaparegui i la massa tingui una textura semblant a la sorra.
  2. Afegiu-hi el sucre i l’ou batut. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
  3. Estireu la massa sobre una superfície enfarinada.
  4. Unteu i enfarineu un motlle i ompliu la base amb la massa.
  5. En un bol, barregeu la mantega pomada amb el sucre de llustre i els ous. Afegiu-hi la farina i l’ametlla en pols.
  6. Ompliu la massa brisa amb aquesta barreja, poseu-hi els préssecs en almívar tallats bonics per sobre i l’ametlla filetejada.
  7. Demaneu ajuda a un adult per posar el pastís al forn, a 180 ºC, durant 30 min.

El consell

Si ho preferiu, podeu preparar aquest pastís amb pinya en almívar. Per fer-ho més fàcil, podeu fer servir pasta brisa comprada feta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: