Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa brisa: fregueu la farina i la mantega amb les mans fins que la mantega desaparegui i la massa tingui una textura semblant a la sorra.
  2. Afegiu-hi el sucre i l’ou batut. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
  3. Estireu la massa sobre una superfície enfarinada.
  4. Unteu i enfarineu un motlle i ompliu la base amb la massa.
  5. En un bol, barregeu la mantega pomada amb el sucre de llustre i els ous. Afegiu-hi la farina i l’ametlla en pols.
  6. Ompliu la massa brisa amb aquesta barreja, poseu-hi els préssecs en almívar tallats bonics per sobre i l’ametlla filetejada.
  7. Demaneu ajuda a un adult per posar el pastís al forn, a 180 ºC, durant 30 min.

El consell

Si ho preferiu, podeu preparar aquest pastís amb pinya en almívar. Per fer-ho més fàcil, podeu fer servir pasta brisa comprada feta.

Més receptes amb Fruita

Ànec amb taronja

Ànec amb taronja

Per Jaume Saumell

Pastís de maduixots

Pastís de maduixots

Per Jaume Saumell

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 jul

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

22 jul

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

22 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

22 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto