Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa brisa: fregueu la farina i la mantega amb les mans fins que la mantega desaparegui i la massa tingui una textura semblant a la sorra.
  2. Afegiu-hi el sucre i l’ou batut. Pasteu-ho fins aconseguir una massa homogènia.
  3. Estireu la massa sobre una superfície enfarinada.
  4. Unteu i enfarineu un motlle i ompliu la base amb la massa.
  5. En un bol, barregeu la mantega pomada amb el sucre de llustre i els ous. Afegiu-hi la farina i l’ametlla en pols.
  6. Ompliu la massa brisa amb aquesta barreja, poseu-hi els préssecs en almívar tallats bonics per sobre i l’ametlla filetejada.
  7. Demaneu ajuda a un adult per posar el pastís al forn, a 180 ºC, durant 30 min.

El consell

Si ho preferiu, podeu preparar aquest pastís amb pinya en almívar. Per fer-ho més fàcil, podeu fer servir pasta brisa comprada feta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

06 mar

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 247

CIGRONS! ENERGIA VEGETAL

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Jan Fargas

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto