Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu el salmó ben menut.
  2. Separeu un rovell d’una clara i reserveu-la. Si no sabeu com fer-ho, millor demaneu ajuda a un adult.
  3. Bateu dos ous i el rovell restant i barregeu-los amb la nata i el salmó tallat. Afegiu-hi una mica de sal.
  4. Amb unes varetes manuals o elèctriques, munteu la clara reservada i afegiu-la a la barreja anterior.
  5. Unteu un motlle amb mantega i farina.
  6. Aboqueu la barreja al motlle i coeu-la al forn, al bany maria, a 180 ºC, 40 min.
  7. Espereu que es refredi el pastís i talleu-lo a llenques.
  8. Poseu tots els ingredients en un vas de batedora per fer la maionesa. Bateu-ho fins que prengui cos.
  9. Podeu menjar-vos el pastís fred o calent, acompanyat de la maionesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto