Consells de cuina La Vanguardia

Aquestes postres incorporen te, el te matxa, un te verd en pols que s’utilitza directament sense fer-ne infusió. El color verd del te tenyeix el pa de pessic i deixa una aroma lleugera de te molt agradable. A més, el farcit del lemon curd i el coco lliguen molt bé amb el te, donant un conjunt d’aromes amb aires orientals.

Preparació

  • Per al pa de pessic: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Munteu les clares i afegiu-les suaument als rovells.
  • Afegiu-hi la farina tamisada, el te matxa i la ratlladura de llima.
  • Aboqueu-ho dins un motlle untat amb mantega i farina i coeu-ho 25 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar i talleu-ho longitudinalment en tres discos.
  • Per a l’almívar: coeu l’aigua, el sucre i unes gotes de llimona durant 5 min. Fora del foc, afegiu-hi un rajolí de licor.
  • Muntatge: mulleu amb almívar un primer pis de pa de pessic. Escampeu-hi 100 g de lemon curd i cobriu-lo amb un segon pis de pa de pessic. Mulleu-lo amb almívar i cobriu-lo amb 100 g de lemon curd. Cobriu-lo amb el tercer pis de pa de pessic i mulleu-lo amb la resta d’almívar. 
  • Barregeu la resta de lemon curd amb el coco ratllat i el te matxa.
  • Cobriu tot el pastís deixant que caigui pels costats fins que quedin totes les parets ben cobertes. Alliseu bé la part superior i decoreu-ho amb coco ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto