Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Per al pa de pessic: separeu els rovells de les clares. Bateu els rovells amb el sucre fins que doblin el volum. Munteu les clares i afegiu-les suaument als rovells.
  • Afegiu-hi la farina tamisada, el te matxa i la ratlladura de llima.
  • Aboqueu-ho dins un motlle untat amb mantega i farina i coeu-ho 25 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar i talleu-ho longitudinalment en tres discos.
  • Per a l’almívar: coeu l’aigua, el sucre i unes gotes de llimona durant 5 min. Fora del foc, afegiu-hi un rajolí de licor.
  • Muntatge: mulleu amb almívar un primer pis de pa de pessic. Escampeu-hi 100 g de lemon curd i cobriu-lo amb un segon pis de pa de pessic. Mulleu-lo amb almívar i cobriu-lo amb 100 g de lemon curd. Cobriu-lo amb el tercer pis de pa de pessic i mulleu-lo amb la resta d’almívar. 
  • Barregeu la resta de lemon curd amb el coco ratllat i el te matxa.
  • Cobriu tot el pastís deixant que caigui pels costats fins que quedin totes les parets ben cobertes. Alliseu bé la part superior i decoreu-ho amb coco ratllat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: