Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu un motlle desemmotllable amb la pasta brisa i coeu-la 15 min  a 180 ºC.
  2. Deixeu en remull les cireres amb l’amaretto durant 30 min, remenant-ho de tant en tant per tal que s’impregnin bé del licor.
  3. Foneu la xocolata al microones a baixa potència i deixeu-la temperar.
  4. Bateu amb les varetes elèctriques del túrmix la mantega i el sucre fins que blanquegi. Sense deixar-ho de batre, afegiu-hi els ous d'un en un, alternant-los amb les ametlles mòltes, la farina i el llevat. Finalment, incorporeu-hi les galetes triturades i la xocolata fosa. 
  5. Aboqueu un terç de la barreja dins el motlle, repartiu-hi les cireres escorregudes per sobre i acabeu-hi d’abocar la barreja de xocolata. Repartiu les ametlles filetejades per sobre i coeu-ho 50-60 min a 170 ºC.
  6. Traieu-ho del forn, deixeu-ho reposar una estona, decoreu-ho i serviu-ho tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto