Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Folreu un motlle de pastís desemmotllable amb la pasta brisa i coeu-la al blanc 10 min a 180 ºC. Reserveu-ho.
  2. Trossegeu la xocolata ben petita i reserveu-la.
  3. Bateu els ous amb la Maizena i el sucre.
  4. Escalfeu la llet en un cassó, aboqueu-la a la mescla dels ous i torneu a posar la barreja al foc. Remeneu-ho contínuament fins que faci un primer bull i s’espesseixi la crema.
  5. Aboqueu la crema calenta sobre la xocolata trossejada i barregeu-ho bé fins que es fongui la xocolata i quedi una mescla ben cremosa.
  6. Deixeu entebionar la crema.
  7. Peleu i talleu les pomes a grills ben prims.
  8. Aboqueu la meitat de la crema de xocolata sobre la pasta brisa i repartiu-hi per sobre la meitat de l'almívar de llet. Aboqueu la resta de crema i repartiu-la per sobre la resta d'almívar de llet.
  9. Decoreu tota la superfície amb les pomes formant cercles concèntrics.
  10. Coeu el pastís 35 min a 180 ºC. Deixeu-lo refredar i abrillanteu-lo amb una mica de gelatina neutra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: