Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Cada divendres, Gessamí Caramés presenta un plat dolç al programa Cuines, de TV3. Amb un llarg recorregut, com a pastissera i barista, li vam demanar que ens preparés un pastís per al vintè aniversari del CUINA, i ens va fer aquesta versió de cheesecake tan bona!

Preparació

  1. Per a la base: foneu la mantega al microones. Amb l’ajuda d’una picadora, piqueu la resta d’ingredients de la base.
  2. Barregeu la mantega amb les galetes i la fruita seca picada fins que la mescla quedi ben integrada.
  3. En un motlle rodó de 25 cm de diàmetre folrat amb paper sulfurat, esteneu la base de galeta, ben premsada amb una cullera. Ha de fer mig dit d’alçada. Reserveu el motlle al congelador.
  4. Per al farciment de formatge: amb un túrmix, tritureu tots els ingredients fins que tingueu una barreja homogènia.
  5. Traieu el motlle del congelador i ompliu-lo amb la mescla de formatge. Poseu el pastís al forn calent, a 200 ºC, i coeu-lo 30 min.
  6. Deixeu-lo refredar a temperatura ambient. Deixeu-lo a la nevera un mínim de 6 h abans de consumir-lo.
  7. Opcionalment, podeu acabar-lo amb melmelada de fruites del bosc i fruites del bosc fresques.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: