Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu galetes, afegiu-hi la mantega fosa i barregeu-ho.
  2. Cobriu el fons del motlle (18 cm i desmuntable) amb les galetes. Reserveu-lo a la nevera.
  3. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  4. Bulliu la llet i el sucre amb la branca de canyella i la pela de llimona, i deixeu-la infusionar uns 10 min. Torneu a escalfar la llet i coleu-la en un bol gran. Afegiu-hi les fulles de gelatina escorregudes. Remeneu-ho bé.
  5. Deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  6. Munteu les clares a punt de neu amb un pessic de sal.
  7. Incorporeu-les a la llet amb una batedora manual.
  8. Incorporeu-hi la nata muntada amb una espàtula, fent moviments envoltants.
  9. Poseu la barreja al motlle i deixeu-la refredar a la nevera un mínim de 4 h (millor d'un dia per l'altre). 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: