Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: esmicoleu els melindros i barregeu-los amb la mantega fosa fins que quedi una massa homogènia. Esteneu-ho bé per tota la base d’un motlle desemmotllable de 24 cm.
  2. Per a la mousse: remulleu en aigua freda les fulles de gelatina. Escalfeu al microones una part de l’almívar de llet i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb la resta d’almívar de llet. Munteu la nata i afegiu-la delicadament per tal que no s’abaixi. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les, també molt suaument. Aboqueu la mescla dins el motlle i deixeu-ho a la nevera fins que qualli (com a mínim, 2 h).
  3. Per a la cobertura de xocolata: escalfeu la nata i la glucosa al microones (quasi fins a bullir). Barregeu-ho bé i afegiu-hi la xocolata trossejada remenant-ho fins que es fongui i quedi una crema sense grumolls. Deixeu-ho refredar una mica (fins a uns 40 ºC) i aboqueu-ho sobre la mousse. Deixeu el pastís a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto