Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: en un bol, barregeu els elements secs: la farina, el sucre, l’impulsor, el bicarbonat, la sal i les espècies.
  2. Incorporeu-hi l’aigua i l’oli i barregeu-ho. Incorporeu-hi la pastanaga ratllada i barregeu-ho. Aboqueu la massa dins d'un motlle encamisat i enforneu-ho 50 min a 170 ºC. Deixeu refredar el pa de pessic i talleu-lo en tres capes.
  3. Per a la crema de mantega: barregeu la margarina i el sucre de llustre. Incorporeu-hi el formatge i barregeu-ho fins a obtenir una crema llisa i brillant.
  4. Munteu el pastís intercalant capes de pa de pessic i de crema. Acabeu-lo amb més crema per tot l’exterior, i decoreu-lo amb la pastanaga ratllada i les nous pacanes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: