Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les bledes i escorreu-les.
  2. Peleu i piqueu la ceba i els alls.
  3. En una paella amb oli, daureu l’all i la ceba. Ofegueu-ho 4 min i afegiu-hi la bleda trossejada. Ofegueu-ho 5 min i salpebreu-ho.
  4. Poseu els ous en un bol i afegiu-hi la nata, les bledes, el formatge i el julivert picat. Barregeu-ho bé
  5. Cobriu un motlle amb vores altes amb pasta de full, aboqueu-hi el farciment i cobriu-ho amb una altra planxa de pasta de full del diàmetre del motlle. Doblegueu cap a dins la pasta de full que sobresurt per les vores, per tancar el pastís. Pinteu-lo amb ou batut i empolseu-hi una mica de sèsam.
  6. Enforneu-lo a 180 ºC, 40 min. Deixeu-lo refredar i porcioneu-lo.
  7. Renteu la llimona i la llima i peleu-les, sense la part blanca. Piqueu la pela ben fina i barregeu-la amb el iogurt. Afegiu-hi el suc d’una meitat de tots dos cítrics, salpebreu-ho i afegiu-hi cibulet picat. Barregeu-ho bé.
  8. Acabeu el pastís amb brots verds i serviu-lo amb la salsa de cítrics.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: