Preparació
- Renteu les bledes i escorreu-les.
- Peleu i piqueu la ceba i els alls.
- En una paella amb oli, daureu l’all i la ceba. Ofegueu-ho 4 min i afegiu-hi la bleda trossejada. Ofegueu-ho 5 min i salpebreu-ho.
- Poseu els ous en un bol i afegiu-hi la nata, les bledes, el formatge i el julivert picat. Barregeu-ho bé
- Cobriu un motlle amb vores altes amb pasta de full, aboqueu-hi el farciment i cobriu-ho amb una altra planxa de pasta de full del diàmetre del motlle. Doblegueu cap a dins la pasta de full que sobresurt per les vores, per tancar el pastís. Pinteu-lo amb ou batut i empolseu-hi una mica de sèsam.
- Enforneu-lo a 180 ºC, 40 min. Deixeu-lo refredar i porcioneu-lo.
- Renteu la llimona i la llima i peleu-les, sense la part blanca. Piqueu la pela ben fina i barregeu-la amb el iogurt. Afegiu-hi el suc d’una meitat de tots dos cítrics, salpebreu-ho i afegiu-hi cibulet picat. Barregeu-ho bé.
- Acabeu el pastís amb brots verds i serviu-lo amb la salsa de cítrics.