Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu les bledes i escorreu-les.
  2. Peleu i piqueu la ceba i els alls.
  3. En una paella amb oli, daureu l’all i la ceba. Ofegueu-ho 4 min i afegiu-hi la bleda trossejada. Ofegueu-ho 5 min i salpebreu-ho.
  4. Poseu els ous en un bol i afegiu-hi la nata, les bledes, el formatge i el julivert picat. Barregeu-ho bé
  5. Cobriu un motlle amb vores altes amb pasta de full, aboqueu-hi el farciment i cobriu-ho amb una altra planxa de pasta de full del diàmetre del motlle. Doblegueu cap a dins la pasta de full que sobresurt per les vores, per tancar el pastís. Pinteu-lo amb ou batut i empolseu-hi una mica de sèsam.
  6. Enforneu-lo a 180 ºC, 40 min. Deixeu-lo refredar i porcioneu-lo.
  7. Renteu la llimona i la llima i peleu-les, sense la part blanca. Piqueu la pela ben fina i barregeu-la amb el iogurt. Afegiu-hi el suc d’una meitat de tots dos cítrics, salpebreu-ho i afegiu-hi cibulet picat. Barregeu-ho bé.
  8. Acabeu el pastís amb brots verds i serviu-lo amb la salsa de cítrics.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 feb

Taller Cuina tradicional dels Països Catalans

Els dimecres del 15 a 26 de febrer, de 19.30 a 21.30 h, es duran a terme tallers de cuina dedicats a la gastronomia...

26 feb

Projecció 'Les pastores: cada vida és 8 de març'

El 26 de març, a les 19 h, es projectarà al Centre Cívic El Sortidor 'Les pastores: cada vida és...

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

27 feb

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto