Troba la teva recepta

Preparació

  1. En una paella antiadherent o en un motlle especial, prepareu un caramel amb la mantega i el sucre a foc lent. Aneu remenant la pasta caramel·litzada fins que us quedi amb una textura similar a la d’un toffee.
  2. Col·loqueu les pomes tallades i pelades a quarts i disposeu-les en forma de cercle.
  3. Tapeu les pomes amb la pasta de full, que podeu comprar ja feta al mercat. Segelleu bé la pasta i feu-li un petit forat al mig. Tot seguit, coeu-la al forn a 180 ºC, fins que la pasta quedi cruixent i daurada.
  4. Desmunteu-la i serviu-la amb crema de llet o gelat de vainilla. Podeu decorar la recepta amb una maduixa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto