Troba la teva recepta

Avui toca una recepta d’aquelles de 'vici', on cada cullerada s’ha de degustar amb els ulls tancats mentre es diu mmm….

La clau d’aquests pastissets és la proporció de fruita amb la mida del pastís: hi ha d’haver tanta fruita com pastís. Les maduixes, el formatge i la xocolata blanca formen un trio sensacional, i donen com a resultat unes postres d’aquelles que no vols que s’acabin mai.

Un consell a la recepta: no us passeu d’estona de forn, tot i que calent sembli cru, un cop fred quedarà al punt. Ha de quedar melós i no passar-se de sec…

Preparació

  1. Foneu la xocolata blanca al microones a baixa potència. Barregeu-ho amb el formatge, la nata i el sucre. Afegiu-hi l’ou i la xocolata fosa i barregeu-ho fins que quedi homogeni.
  2. Repartiu-ho en 4 motlles individuals untats amb el caramel líquid i coeu-ho 20 min al forn a 170 ºC (amb el forn preescalfat). Desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera. 
  3. Poseu a macerar les maduixes amb el sucre i unes gotes de suc de llimona. 
  4. Serviu els pastissets amb una quantitat generosa de maduixes per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto