Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per a la mostassa: poseu les llavors de mostassa groga i marró en un bol i remulleu-les amb la cervesa. Deixeu-ho tota la nit. L’endemà, afegiu-hi el vinagre, la pols de mostassa, la sal, el sucre, el pebre i la ceba, tallada a daus. Barregeu-ho tot i escalfeu-ho suaument al foc. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho refredar.
  2. Per al pastrami: poseu 1/4 de l d’aigua en una paella i afegiu-hi tots els ingredients, excepte la carn, i reservant una quarta part de les espècies: tritureu-les en un morter i reserveu-les. Poseu-ho a foc mitjà i remeneu-ho fins que la sal quedi dissolta en l’aigua. Després, afegiu-hi 1 l d’aigua freda i deixeu-ho temperar.
  3. Poseu-hi la carn, tapeu-ho i deixeu-ho macerar a la nevera, un parell d’hores.
  4. Retireu la carn del macerat i submergiu-la en aigua uns instants. Després, assequeu-la bé i unteu-la amb el macerat que heu reservat, fet amb les espècies triturades.
  5. Poseu la carn en una safata de forn, tapeu-la amb paper d’alumini i coeu-la a 120 ºC, 2,5 h (si teniu termòmetre, comproveu que el centre estigui a 55 ºC). Deixeu-la refredar.
  6. Talleu el pastrami a làmines fines. Serviu-lo acompanyat d’una torrada untada amb la mostassa de cervesa, els cogombrets i el xucrut. 

Si teniu temps, podeu posar els ingredients de la mostassa de cervesa, sense bullir-los, en un envàs hermètic i deixar-lo reposar a la nevera 3 setmanes: això farà que el sabor es concentri més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto