Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates i bulliu-les amb aigua i sal. Poseu una paella sense oli al foc i quan estigui ben calenta poseu-hi les 4 làmines de pernil, fins que quedin cruixents. 
  2. Traieu el budell a la botifarra, piqueu-la a daus i salteu-la, juntament amb els alls tendres picats, a la paella on s’han fet els cruixents de pernil.
  3. Escorreu l’aigua de les patates i aixafeu-les amb el batedor de mà. Afegiu els daus de botifarra a les patates i serviu-ho amb el cruixent de pernil.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: