Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, ofegueu la ceba, el porro i la pastanaga, tallats a rodanxes. Afegiu-hi la costella de porc trossejada i barregeu-ho bé, fins que comenci a daurar-se.
  2. Afegiu-hi la patata, pelada i tallada a trossos grans, la farigola i els pèsols, barregeu-ho bé i afegiu-hi el brou de carn. Deixeu-ho coure a foc mitjà 30 min.
  3. Si veieu que l’estofat s’asseca massa, afegiu-hi més brou.
  4. Serviu una cullerada de patates estofades amb costella i una bona cullerada de salsa amb pèsols i la verdura.

CONSELL
Prepareu un sofregit amb l’all picat molt fi, afegiu-hi una culleradeta de pebre vermell i incorporeu aquest sofregit a l’estofat en el moment de servir-lo. Barregeu-ho bé.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: