Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carn a daus, condimenteu-la amb sal i pebre i rostiu-la al forn.
  2. Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet.
  3. Afegiu al sofregit a la carn i deixeu-ho coure durant uns minuts.
  4. Feu una beixamel amb la llet i la farina, afegiu-la a la carn i tritureu-ho tot.
  5. Peleu i talleu les patates a rodelles de 2 o 3 mm, aproximadament.
  6. Coeu-les en abundant oli tebi.
  7. Farciu-les amb la carn picada.
  8. Passeu-les per ou batut i finalment fregiu-les en oli roent.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: