Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un tall al llarg dels pebrots sense partir-los en dos.
  2. Piqueu el xoriço petit i ratlleu o feu dauets petits d'Emmentaler AOP.
  3. Ompliu els pebrots amb els dos ingredients anteriors.
  4. En una paella antiadherent a foc alt amb un raig d'oli d'oliva verge, salteu els pebrots de Padrón fins que el formatge es comenci a fondre a l'interior i el pebrot es vagi daurant.
  5. Serviu-ho amb una mica de sal en escates pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: