Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu els alls picats amb un rajolí d'oli d'oliva. Per sobre, disposeu-hi els quatre lloms de peix i els tomàquets, oberts per la meitat.
  2. Rostiu-ho al forn 15 min, a 190 ºC, fins que el peix i els tomàquets s'agafin.
  3. Traieu-ho del forn i serviu-ho acompanyat d'unes mongetes, bullides i saltades amb un gra d'all i un rajolí d'oli d'oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: