Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu la ceba, l'all i el julivert. Barregeu l'Oli d'Oliva Verge Extra i el vinagre, i incorporeu-hi el que s'ha picat, a més de la sal i els grans de pebre.
  2. Col·loqueu el peix blanc filetejat al marinat i empapeu-ho bé per tots dos costats. Deixeu reposar 2 hores perquè adquireixi bé totes les aromes.
  3. Engreixeu una paella amb una mica d'Oli d'Oliva Verge Extra i passeu els filets de peix fins que quedin uniformement cuinats.
  4. També podeu tallar la peça de peix a daus i presentar-lo en broquetes. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: