Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 170 ºC.
  2. Espremeu el suc de les taronges i ratlleu-ne la pell d'una. Reserveu-ho.
  3. En un recipient, barregeu bé el suc de taronja, la mel i la ratlladura.
  4. Talleu els extrems de les mongetes tendres i el fonoll a làmines fines amb l'ajuda d'una mandolina o un ganivet.
  5. En una safata apta per al forn, pinteu-ne la base amb oli i poseu-hi el salmó amb les mongetes tendres, el fonoll laminat i les rodanxes de taronja; salpebreu-ho i mulleu-ho amb la salsa de taronja. Feu-ho coure 15-20 min.
  6. Retireu-ho del forn i serviu-ho.

 

Consells:

Podeu substituir les mongetes per espàrrecs verds.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: