Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els penegals, traieu-ne els lloms i talleu quatre supremes. Reserveu-los.
  2. En una paella amb un raig d’oli, salteu la cansalada tallada a trossos menuts. Tot seguit, afegiu-hi l’escalunya pelada i picolada, els rossinyols nets i les trompetes netes i doneu-hi un tomb. Incorporeu-hi el vinagre i deixeu-ho reduir. Afegiu-hi el fons fosc de vedella, l’oli, i deixeu-ho coure durant 4 o 5 min a foc suau. Poseu-ho a punt de sal i reserveu-ho.
  3. En una paella amb un petit raig d’oli daureu les 4 supremes de penegal. Doneu-los la volta i acabeu de coure-les al forn.
  4. Serviu el penegal en un plat soper amb l’escabetx suau de rossinyols i trompetes pel damunt i el porradell picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: