Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les perdius de ploma. Separeu-ne les cuixes i els pits. Amb les carcasses feu un brou (salsa) de perdiu. Reserveu-ho. 
  2. Talleu les verdures de l’escabetx a la juliana. En una cassola daureu els alls i afegiu-hi les verdures i les herbes . Deixeu-ho coure 15 min a foc lent. Un cop cuit, tireu-hi el vinagre i deixeu-ho reduir, fins que s’evapori. 
  3. Confiteu les cuixes de la perdiu en l’escabetx 3 h a 80 ºC. Desosseu-les en calent. Marideu els pits en el mateix escabetx en fred 12 h. 
  4. Per al farciment: afegiu a les cuixes la papada, la molla de pa remullada en llet, l’ou i els fetges saltats i flamejats. Passeu-ho tot per la màquina de picar. 
  5. Talleu la cansalada a tires molt fines (unes 10 làmines). Esteneu-les sobre paper de plata i ompliu-ho amb el farciment i els pits de perdiu. Enrotlleu-ho i tanqueu-ho fent pressió. Enforneu-ho i coeu el rotlle al vapor 20 min a 80 ºC. Refredeu-ho. Feu-ne rodanxes. 
  6. Netegeu les fulles d’espinacs, lamineu els ceps, i amaniu-ho tot amb oli, llimona, sal i pebre. Disposeu-ho sobre la rodanxa de perdiu i acabeu el plat amb la salsa de perdiu. Opcionalment, afegiu-hi festucs o cerfull. Mengeu-ho tebi.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: