Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les perdius de ploma. Separeu-ne les cuixes i els pits. Amb les carcasses feu un brou (salsa) de perdiu. Reserveu-ho. 
  2. Talleu les verdures de l’escabetx a la juliana. En una cassola daureu els alls i afegiu-hi les verdures i les herbes . Deixeu-ho coure 15 min a foc lent. Un cop cuit, tireu-hi el vinagre i deixeu-ho reduir, fins que s’evapori. 
  3. Confiteu les cuixes de la perdiu en l’escabetx 3 h a 80 ºC. Desosseu-les en calent. Marideu els pits en el mateix escabetx en fred 12 h. 
  4. Per al farciment: afegiu a les cuixes la papada, la molla de pa remullada en llet, l’ou i els fetges saltats i flamejats. Passeu-ho tot per la màquina de picar. 
  5. Talleu la cansalada a tires molt fines (unes 10 làmines). Esteneu-les sobre paper de plata i ompliu-ho amb el farciment i els pits de perdiu. Enrotlleu-ho i tanqueu-ho fent pressió. Enforneu-ho i coeu el rotlle al vapor 20 min a 80 ºC. Refredeu-ho. Feu-ne rodanxes. 
  6. Netegeu les fulles d’espinacs, lamineu els ceps, i amaniu-ho tot amb oli, llimona, sal i pebre. Disposeu-ho sobre la rodanxa de perdiu i acabeu el plat amb la salsa de perdiu. Opcionalment, afegiu-hi festucs o cerfull. Mengeu-ho tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

01-29 feb

La Ruta del Xató 2020

Al febrer, la Ruta del Xató, que s’estrena al novembre amb el Festival del Xató de Vilanova i la...

25 oct - 01 mar

VII Ruta Gastronòmica de Cabrils

L'Associació d'Hostalers de Cabrils organitza la 7a Ruta Gastronòmica del municipi, que es celebra del...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto