Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu les perdius de ploma. Separeu-ne les cuixes i els pits. Amb les carcasses feu un brou (salsa) de perdiu. Reserveu-ho. 
  2. Talleu les verdures de l’escabetx a la juliana. En una cassola daureu els alls i afegiu-hi les verdures i les herbes . Deixeu-ho coure 15 min a foc lent. Un cop cuit, tireu-hi el vinagre i deixeu-ho reduir, fins que s’evapori. 
  3. Confiteu les cuixes de la perdiu en l’escabetx 3 h a 80 ºC. Desosseu-les en calent. Marideu els pits en el mateix escabetx en fred 12 h. 
  4. Per al farciment: afegiu a les cuixes la papada, la molla de pa remullada en llet, l’ou i els fetges saltats i flamejats. Passeu-ho tot per la màquina de picar. 
  5. Talleu la cansalada a tires molt fines (unes 10 làmines). Esteneu-les sobre paper de plata i ompliu-ho amb el farciment i els pits de perdiu. Enrotlleu-ho i tanqueu-ho fent pressió. Enforneu-ho i coeu el rotlle al vapor 20 min a 80 ºC. Refredeu-ho. Feu-ne rodanxes. 
  6. Netegeu les fulles d’espinacs, lamineu els ceps, i amaniu-ho tot amb oli, llimona, sal i pebre. Disposeu-ho sobre la rodanxa de perdiu i acabeu el plat amb la salsa de perdiu. Opcionalment, afegiu-hi festucs o cerfull. Mengeu-ho tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 oct - 17 nov

II Festival Cordeví

Durant aquesta tardor, del 5 d'octubre al 17 de novembre se celebra la segona edició del Festival Gastronòmic...

14 oct - 17 nov

II Sants fa Xup Xup

Des del 14 d'octubre fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s'uneixen per engegar...

16-17 nov

Fira de l'Oli Nou Siurana

A mitjan novembre, una vintena de cooperatives i productors de la DOP Siurana presenten l’oli nou de la temporada...

17 nov

XIII Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori, al Gironès, dediquen una fira al pa i la xocolata, dos ingredients que, durant molts anys,...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto