Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu amb el túrmix el formatge, la meitat de la llet i l’edulcorant.
  2. Escalfeu la resta de llet al microones fins que bulli, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho fins que es dissolgui.
  3. Afegiu la gelatina a la mescla anterior i barregeu-ho bé. Repartiu-ho en els recipients i deixeu-ho a la nevera fins que qualli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: