Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als peus: en una cassola, poseu els peus prèviament dessagnats (una nit a la nevera amb aigua), una ceba, el pebre negre, els alls, el llorer i la farigola. Coeu-ho unes 3-4 h. Quan estiguin temperats, desosseu-los i emboliqueu-los amb paper film.
  2. A part, rostiu la costella al forn juntament amb el ossos dels peus. Rostiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu-ho confitar i poseu-hi la pastanaga, el porro i l’api. Mulleu-ho amb aigua i poseu-hi la costella i els ossos daurats. Coeu-ho a foc suau 3 h. Coleu-ho i reduïu-ho.
  3. Per al sofregit: piqueu la ceba i sofregiu-la amb una mica d’oli amb la cassola tapada i un punt de sal. Als 10 min, destapeu-la i deixeu-la confitar fins que quedi com una melmelada.
  4. A part, piqueu l’all i poseu-lo en una cassola amb un raig d’oli. Quan comenci a enrossir-se, incorporeu-hi el tomàquet pelat i picat sense la llavor. Poseu un punt de sal i de sucre i deixeu-la confitar. Afegiu-hi la ceba i deixeu-ho coure tot junt.
  5. Traieu el paper film dels peus i marqueu-los en una paella per la part interior. Després, poseu-los en una cassola, juntament amb la salsa i aneu-los salsant per sobre. Marqueu també les vieires pels dos costats.
  6. En un plat, poseu dues tires de sofregit i a sobre els peus napats; al costat, les vieires, i a sobre, la ratlladura de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

05 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

07 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto