Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als peus: en una cassola, poseu els peus prèviament dessagnats (una nit a la nevera amb aigua), una ceba, el pebre negre, els alls, el llorer i la farigola. Coeu-ho unes 3-4 h. Quan estiguin temperats, desosseu-los i emboliqueu-los amb paper film.
  2. A part, rostiu la costella al forn juntament amb el ossos dels peus. Rostiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu-ho confitar i poseu-hi la pastanaga, el porro i l’api. Mulleu-ho amb aigua i poseu-hi la costella i els ossos daurats. Coeu-ho a foc suau 3 h. Coleu-ho i reduïu-ho.
  3. Per al sofregit: piqueu la ceba i sofregiu-la amb una mica d’oli amb la cassola tapada i un punt de sal. Als 10 min, destapeu-la i deixeu-la confitar fins que quedi com una melmelada.
  4. A part, piqueu l’all i poseu-lo en una cassola amb un raig d’oli. Quan comenci a enrossir-se, incorporeu-hi el tomàquet pelat i picat sense la llavor. Poseu un punt de sal i de sucre i deixeu-la confitar. Afegiu-hi la ceba i deixeu-ho coure tot junt.
  5. Traieu el paper film dels peus i marqueu-los en una paella per la part interior. Després, poseu-los en una cassola, juntament amb la salsa i aneu-los salsant per sobre. Marqueu també les vieires pels dos costats.
  6. En un plat, poseu dues tires de sofregit i a sobre els peus napats; al costat, les vieires, i. a sobre, la ratlladura de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto