Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per als peus: en una cassola, poseu els peus prèviament dessagnats (una nit a la nevera amb aigua), una ceba, el pebre negre, els alls, el llorer i la farigola. Coeu-ho unes 3-4 h. Quan estiguin temperats, desosseu-los i emboliqueu-los amb paper film.
  2. A part, rostiu la costella al forn juntament amb el ossos dels peus. Rostiu la ceba i afegiu-hi el tomàquet. Deixeu-ho confitar i poseu-hi la pastanaga, el porro i l’api. Mulleu-ho amb aigua i poseu-hi la costella i els ossos daurats. Coeu-ho a foc suau 3 h. Coleu-ho i reduïu-ho.
  3. Per al sofregit: piqueu la ceba i sofregiu-la amb una mica d’oli amb la cassola tapada i un punt de sal. Als 10 min, destapeu-la i deixeu-la confitar fins que quedi com una melmelada.
  4. A part, piqueu l’all i poseu-lo en una cassola amb un raig d’oli. Quan comenci a enrossir-se, incorporeu-hi el tomàquet pelat i picat sense la llavor. Poseu un punt de sal i de sucre i deixeu-la confitar. Afegiu-hi la ceba i deixeu-ho coure tot junt.
  5. Traieu el paper film dels peus i marqueu-los en una paella per la part interior. Després, poseu-los en una cassola, juntament amb la salsa i aneu-los salsant per sobre. Marqueu també les vieires pels dos costats.
  6. En un plat, poseu dues tires de sofregit i a sobre els peus napats; al costat, les vieires, i a sobre, la ratlladura de llima.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

17 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

17 ago

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

17 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto