Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la massa: dissoleu el llevat fresc en l’aigua. En un bol, barregeu tots els ingredients amb les mans, fins aconseguir una massa llisa.
  2. Talleu la massa en dues parts. Amb un corró n’estireu una, ben fina i més o menys quadrada.
  3. Unteu-la amb crema de cacau i tapeu-la amb l’altra massa.
  4. Talleu-ho a làmines amb un tallapasta.
  5. Enrotlleu les làmines, procurant que la crema de cacau no s’escapi massa (per aconseguir-ho, heu d’intentar no prémer-ho excessivament).
  6. Pinteu-ho amb ou batut i, amb l’ajut d’un adult, coeu-ho al forn, a 180 ºC, 15 min.

El consell

  • A l’hora de servir la pizza, la podeu acompanyar d’una mica de xocolata muntada. També combina la mar de bé amb una mica de gelat de vainilla.
  • Us agrada la combinació de xocolata i fruita? Després de posar la crema de cacau sobre les làmines de massa de pizza, proveu a posar-hi uns trossets de plàtan. Veureu com el resultat és deliciós!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto