Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

A la cuina:

  1. Feu un tall longitudinal als plàtans, però sense tallar-los del tot.
  2. Talleu per la meitat (longitudinalment) les barretes de xocolata i incorporeu-ne una meitat en cada plàtan.
  3. Piqueu la fruita seca a trossos grans.

A la barbacoa:

  1. Prepareu la barbacoa en cocció indirecta, a 180°C. En cas d'utilitzar una barbacoa de carbó, feu servir el nombre de briquetes que càpiga en un terç de l'encenedor de xemeneia.
  2. Col·loqueu els plàtans al centre de la barbacoa i cobriu-ho amb la tapa.
  3. Rostiu els plàtans entre 12-13 min fins que adquireixin un to fosc i les barretes de xocolata s'hagin fos.
  4. Traieu els plàtans de la barbacoa i acabeu-ho amb fruita seca picada a trossos grans.
  5. Acompanyeu-ho de gelat de vainilla i/o nata muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto