Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

A la cuina:

  1. Feu un tall longitudinal als plàtans, però sense tallar-los del tot.
  2. Talleu per la meitat (longitudinalment) les barretes de xocolata i incorporeu-ne una meitat en cada plàtan.
  3. Piqueu la fruita seca a trossos grans.

A la barbacoa:

  1. Prepareu la barbacoa en cocció indirecta, a 180°C. En cas d'utilitzar una barbacoa de carbó, feu servir el nombre de briquetes que càpiga en un terç de l'encenedor de xemeneia.
  2. Col·loqueu els plàtans al centre de la barbacoa i cobriu-ho amb la tapa.
  3. Rostiu els plàtans entre 12-13 min fins que adquireixin un to fosc i les barretes de xocolata s'hagin fos.
  4. Traieu els plàtans de la barbacoa i acabeu-ho amb fruita seca picada a trossos grans.
  5. Acompanyeu-ho de gelat de vainilla i/o nata muntada.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: