Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Talleu les contracuixes a dauets i salpebreu-les.
  2. Peleu les pastanagues i talleu-les molt menudes, tant com pugueu.
  3. Renteu bé el carbassó i talleu-lo ben menut.
  4. Amb l’ajuda d’un adult, poseu el wok al foc, amb un bon raig d’oli, i enrossiu-hi el pollastre, a temperatura alta.
  5. Poseu-hi les verdures tallades. Sacsegeu el wok o aneu-ho remenant amb una cullera de fusta. Podeu comptar, per exemple, unes 20 voltes.
  6. Aboqueu-hi un bon raig de salsa de soja, un bon raig de Fanta de taronja i els brots de soja. Deixeu-ho coure a foc fort, fins que es redueixin les salses i el pollastre prengui un to daurat i brillant.
  7. Ja només us queda afegir-hi un grapat de sèsam torrat i ja podeu servir el pollastre a l’estil oriental. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Classe Magistral amb el xef Xavier Franco

L'empresa d'estris de cuina Le Creuset i Yurbban Passage Hotel & Spa estrenen l'espai gastronòmic 'Kitchen...

27-28 jun

VII Revetlles d'estiu amb musclos i cava

El mercat de Sant Antoni dóna el tret de sortida, el 22 de juny, a partir de les 11.30, a la VII edició...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto