Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Salpebreu, enfarineu i enrossiu els trossos de pollastre en una cassola amb oli i reserveu-los.
  2. En el mateix oli, fregiu-hi els escamarlans i reserveu-los. Feu-hi el sofregit amb la ceba i el tomàquet.
  3. Poseu-hi el pollastre, flamegeu-lo amb el brandi i cobriu-lo amb aigua.
  4. Deixeu-ho coure i, quan faltin 10 min, incorporeu-hi els escamarlans i la picada deixatada amb el vi ranci.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: