Troba la teva recepta

Preparació

  1. Salpebreu el pollastre, enfarineu-lo i enrossiu-lo en una cassola amb oli. Reserveu-lo. Al mateix oli fregiu-hi els escamarlans salpebrats i reserveu-los, també.
  2. Aprofiteu el mateix oli per fer un sofregit a foc lent amb la ceba, la pastanaga, el tomàquet, un gra d’all -tot tallat ben petit- i el ramet d’herbes, sal i pebre. A continuació, poseu-hi els crancs i la copa de vi ranci. Deixeu reduir l’alcohol. Afegiu-hi una cullerada de farina i dos cullerots de brou o aigua i deixeu-ho reduir uns 30 min.
  3. Passeu el sofregit pel passapuré i afegiu-lo de nou a la cassola juntament amb el pollastre. Deixeu-ho coure, a poc a poc, uns 30 min fins que el pollastre sigui tendre. Si cal, afegiu-hi alguna llossada de brou. Afegiu-hi els escamarlans i la picada feta d’ametlles, avellanes, carquinyolis i un gra d’all, i deixeu-ho coure 5 minuts més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto