Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els pits de pollastre a tires, saleu-les, enfarineu-les, i fregiu-les amb oli a foc lent fins que siguin cuites.
  2. A banda, poseu la soja i el sucre en un cassó i feu-ho bullir a foc lent uns 5 min, o fins que vegeu que agafa consistència de xarop.
  3. Peleu els préssecs, feu-los a trossos i salteu-los amb oli en una paella fins que comencin a caramel·litzar. Serviu-ho tot junt i ben calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: