Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, sofregiu els escamarlans i reserveu-los.
  2. Afegiu.hi una mica d'oli i sofregiu els ceps, nets i tallats a meitats o quarts. Reserveu-los.
  3. A la mateixa cassola, fregiu el pollastre, net i trossejat, amb el fetge. Un cop ben rostit, mulleu-ho amb la meitat del vi ranci i reserveu-ho. 
  4. Peleu la ceba i dos grans d'all i netegeu el porro. Piqueu-ho finament i sofregiu-ho afegint-hi una mica més d'oli d'oliva; salpebreu-ho. Quan estigui tot ben sofregit, poseu-hi el pebre vermell, remeneu-ho i afegiu-hi el tomàquet ratllat. Continueu el sofregit fins que el tomàquet es redueixi bé, remenant-ho de tant en tant.
  5. Mulleu-ho amb la resta de vi ranci, remeneu-ho i afegiu-hi el brou d'au. Quan arrenqui el bull, torneu-hi a incorporar el pollastre, juntament amb els sucs. Tritureu el fetge amb una mica de brou i afegiu-l'hi. Coeu-ho 40 min. 
  6. Feu una picada amb la fruita seca, dos grans d'all i uns brins de safrà torrats.
  7. A mitja cocció, afegiu-hi la picada, per espessir l'estofat. Incorporeu-hi el pernil cuit a daus i els bolets al final de la cocció i, els últims minuts, els escamarlans. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: