Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba i els grans d’all. Talleu-los a la juliana.
  2. En una cassola amb oli d’oliva, coeu la ceba, els grans d’all, els popets, la fulla de llorer i el vi blanc.
  3. Tapeu la cassola i coeu els popets a foc mitjà fins que s’entendreixin.
  4. Afegiu-hi el tomàquet triturat i coeu-ho a foc mitjà-alt, per tal d’espessir la salsa.
  5. Afegiu-hi els fesols i el pebre negre i deixeu-ho coure 5 min més, a foc mitjà.
  6. Saleu-ho, si cal.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: