Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba i els grans d’all. Talleu-los a la juliana.
  2. En una cassola amb oli d’oliva, coeu la ceba, els grans d’all, els popets, la fulla de llorer i el vi blanc.
  3. Tapeu la cassola i coeu els popets a foc mitjà fins que s’entendreixin.
  4. Afegiu-hi el tomàquet triturat i coeu-ho a foc mitjà-alt, per tal d’espessir la salsa.
  5. Afegiu-hi els fesols i el pebre negre i deixeu-ho coure 5 min més, a foc mitjà.
  6. Saleu-ho, si cal.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: