Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els popets i escorreu-los. Poseu oli d’oliva i la fulla de llorer en una cassola. Afegiu-hi la ceba, picada, i sofregiu-la a foc baix fins que quedi ben rossa.
  2. Afegiu els alls laminats a la cassola i una mica de sal. Remeneu-ho bé, deixant que l’all se sofregeixi, i incorporeu-hi els popets.
  3. Quan s’hagi evaporat la meitat de l’aigua que deixen anar els pops, aboqueu-hi el vi ranci i deixeu-ho al foc fins que s’evapori l’alcohol.
  4. Comproveu que els popets siguin tous i poseu-hi les ametlles. Remeneu-ho bé i coeu-ho 5 min a foc mitjà. Després, apagueu el foc i deixeu-ho reposar 2 h amb la cassola tapada abans de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: