Troba la teva recepta

Preparació

  • Poliu el porcell, renteu-lo, talleu-ne les cuixes i les espatlles i deixeu-ne el costellam sencer. Unteu el porcell amb la llimona, salpebreu-lo i poseu-lo en una safata de forn amb la pell de taronja. El cobriu amb una meitat d’oli i de llard, la farigola i el llorer. Poseu-lo al forn a 100 ºC 3 h i 30 min.
  • Traieu la safata del forn i retireu el porcell del greix. Un cop fred, el desosseu i el poseu en una safata de 3 o 4 cm d’altura. Col·loqueu-lo amb la pell a sota, a la mateixa alçada. Talleu-ne les racions i passeu-les per la planxa fins que quedi la pell cruixent i la carn calenta.
  • Per a la salsa: poseu els ossos en una cassola amb oli i, quan siguin rossos, afegiu-hi les verdures tallades; coeu-les, i quan estiguin al punt cobriu-les meitat de brou i meitat d'aigua. Afegiu-hi la farigola i el llorer, i deixeu-les coure 1 h i 30 min. Passeu-ho pel colador xinès i reduïu-ho a la meitat. Afegiu-hi una mica de mantega i una cullerada de mel.
  • Per a la poma: talleu-la a grills, amaniu-la amb sucre, sal i pebre, i poseu-la en una paella amb mantega. Quan sigui una mica cuita, poseu-la en motlles individuals i al forn, a 180 ºC. Quan estigui daurada, poseu-la al plat, al costat del porcell, traient-li el motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto