Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  • Poliu el porcell, renteu-lo, talleu-ne les cuixes i les espatlles i deixeu-ne el costellam sencer. Unteu el porcell amb la llimona, salpebreu-lo i poseu-lo en una safata de forn amb la pell de taronja. El cobriu amb una meitat d’oli i de llard, la farigola i el llorer. Poseu-lo al forn a 100 ºC 3 h i 30 min.
  • Traieu la safata del forn i retireu el porcell del greix. Un cop fred, el desosseu i el poseu en una safata de 3 o 4 cm d’altura. Col·loqueu-lo amb la pell a sota, a la mateixa alçada. Talleu-ne les racions i passeu-les per la planxa fins que quedi la pell cruixent i la carn calenta.
  • Per a la salsa: poseu els ossos en una cassola amb oli i, quan siguin rossos, afegiu-hi les verdures tallades; coeu-les, i quan estiguin al punt cobriu-les meitat de brou i meitat d'aigua. Afegiu-hi la farigola i el llorer, i deixeu-les coure 1 h i 30 min. Passeu-ho pel colador xinès i reduïu-ho a la meitat. Afegiu-hi una mica de mantega i una cullerada de mel.
  • Per a la poma: talleu-la a grills, amaniu-la amb sucre, sal i pebre, i poseu-la en una paella amb mantega. Quan sigui una mica cuita, poseu-la en motlles individuals i al forn, a 180 ºC. Quan estigui daurada, poseu-la al plat, al costat del porcell, traient-li el motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto