Troba la teva recepta

Preparació

  • Poliu el porcell, renteu-lo, talleu-ne les cuixes i les espatlles i deixeu-ne el costellam sencer. Unteu el porcell amb la llimona, salpebreu-lo i poseu-lo en una safata de forn amb la pell de taronja. El cobriu amb una meitat d’oli i de llard, la farigola i el llorer. Poseu-lo al forn a 100 ºC 3 h i 30 min.
  • Traieu la safata del forn i retireu el porcell del greix. Un cop fred, el desosseu i el poseu en una safata de 3 o 4 cm d’altura. Col·loqueu-lo amb la pell a sota, a la mateixa alçada. Talleu-ne les racions i passeu-les per la planxa fins que quedi la pell cruixent i la carn calenta.
  • Per a la salsa: poseu els ossos en una cassola amb oli i, quan siguin rossos, afegiu-hi les verdures tallades; coeu-les, i quan estiguin al punt cobriu-les meitat de brou i meitat d'aigua. Afegiu-hi la farigola i el llorer, i deixeu-les coure 1 h i 30 min. Passeu-ho pel colador xinès i reduïu-ho a la meitat. Afegiu-hi una mica de mantega i una cullerada de mel.
  • Per a la poma: talleu-la a grills, amaniu-la amb sucre, sal i pebre, i poseu-la en una paella amb mantega. Quan sigui una mica cuita, poseu-la en motlles individuals i al forn, a 180 ºC. Quan estigui daurada, poseu-la al plat, al costat del porcell, traient-li el motlle.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto