Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu els préssecs a dauets.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fer un almívar. En una cassola, dissoleu el sucre en l’aigua i coeu-ho uns 10 min.
  3. Submergiu el préssec en l’almívar i coeu-lo uns 5 min. Deixeu-lo refredar dins l’almívar.
  4. Traieu els daus de préssec de l’almívar.
  5. Reserveu la meitat de les mores. L’altra meitat coeu-la en l’almívar del préssec, uns 10 min.
  6. Aquestes postres, serviu-les en una copa transparent, perquè queda més bonic. A la base poseu-hi les mores cuites. Per sobre, el gelat de vainilla. Acabeu-ho amb el préssec en almívar i les mores fresques.

El consell

  • L’almívar és una barreja de sucre amb aigua que en pastisseria es fa servir molt. Si voleu, li podeu donar un toc d’aroma cítric: només cal posar-hi una pela de llimona o de taronja al principi de la preparació, en barrejar l’aigua amb el sucre.
  • L’almívar d’aquesta recepta ens podria anar molt bé per estovar un pa de pessic molt sec.
  • L’almívar es conserva bé a la nevera. Només l'heu de posar en un recipient hermètic de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: