Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu els préssecs a dauets.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fer un almívar. En una cassola, dissoleu el sucre en l’aigua i coeu-ho uns 10 min.
  3. Submergiu el préssec en l’almívar i coeu-lo uns 5 min. Deixeu-lo refredar dins l’almívar.
  4. Traieu els daus de préssec de l’almívar.
  5. Reserveu la meitat de les móres. L’altra meitat coeu-la en l’almívar del préssec, uns 10 min.
  6. Aquestes postres, serviu-les en una copa transparent, perquè queda més bonic. A la base poseu-hi les móres cuites. Per sobre, el gelat de vainilla. Acabeu-ho amb el préssec en almívar i les móres fresques.

El consell

  • L’almívar és una barreja de sucre amb aigua que en pastisseria es fa servir molt. Si voleu, li podeu donar un toc d’aroma cítric: només cal posar-hi una pela de llimona o de taronja al principi de la preparació, en barrejar l’aigua amb el sucre.
  • L’almívar d’aquesta recepta ens podria anar molt bé per estovar un pa de pessic molt sec.
  • L’almívar es conserva bé a la nevera. Només l'heu de posar en un recipient hermètic de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

17 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

17 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto