Preparació
Preparació
- Peleu i talleu els préssecs a dauets.
- Demaneu ajuda a un adult per fer un almívar. En una cassola, dissoleu el sucre en l’aigua i coeu-ho uns 10 min.
- Submergiu el préssec en l’almívar i coeu-lo uns 5 min. Deixeu-lo refredar dins l’almívar.
- Traieu els daus de préssec de l’almívar.
- Reserveu la meitat de les mores. L’altra meitat coeu-la en l’almívar del préssec, uns 10 min.
- Aquestes postres, serviu-les en una copa transparent, perquè queda més bonic. A la base poseu-hi les mores cuites. Per sobre, el gelat de vainilla. Acabeu-ho amb el préssec en almívar i les mores fresques.
El consell
- L’almívar és una barreja de sucre amb aigua que en pastisseria es fa servir molt. Si voleu, li podeu donar un toc d’aroma cítric: només cal posar-hi una pela de llimona o de taronja al principi de la preparació, en barrejar l’aigua amb el sucre.
- L’almívar d’aquesta recepta ens podria anar molt bé per estovar un pa de pessic molt sec.
- L’almívar es conserva bé a la nevera. Només l'heu de posar en un recipient hermètic de vidre.