Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu els préssecs a dauets.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fer un almívar. En una cassola, dissoleu el sucre en l’aigua i coeu-ho uns 10 min.
  3. Submergiu el préssec en l’almívar i coeu-lo uns 5 min. Deixeu-lo refredar dins l’almívar.
  4. Traieu els daus de préssec de l’almívar.
  5. Reserveu la meitat de les móres. L’altra meitat coeu-la en l’almívar del préssec, uns 10 min.
  6. Aquestes postres, serviu-les en una copa transparent, perquè queda més bonic. A la base poseu-hi les móres cuites. Per sobre, el gelat de vainilla. Acabeu-ho amb el préssec en almívar i les móres fresques.

El consell

  • L’almívar és una barreja de sucre amb aigua que en pastisseria es fa servir molt. Si voleu, li podeu donar un toc d’aroma cítric: només cal posar-hi una pela de llimona o de taronja al principi de la preparació, en barrejar l’aigua amb el sucre.
  • L’almívar d’aquesta recepta ens podria anar molt bé per estovar un pa de pessic molt sec.
  • L’almívar es conserva bé a la nevera. Només l'heu de posar en un recipient hermètic de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

12-13 abr

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

05 mar - 13 abr

11es Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat

Voleu disfrutar d'una oferta gastronòmica de proximitat? Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto