Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu els préssecs a dauets.
  2. Demaneu ajuda a un adult per fer un almívar. En una cassola, dissoleu el sucre en l’aigua i coeu-ho uns 10 min.
  3. Submergiu el préssec en l’almívar i coeu-lo uns 5 min. Deixeu-lo refredar dins l’almívar.
  4. Traieu els daus de préssec de l’almívar.
  5. Reserveu la meitat de les móres. L’altra meitat coeu-la en l’almívar del préssec, uns 10 min.
  6. Aquestes postres, serviu-les en una copa transparent, perquè queda més bonic. A la base poseu-hi les móres cuites. Per sobre, el gelat de vainilla. Acabeu-ho amb el préssec en almívar i les móres fresques.

El consell

  • L’almívar és una barreja de sucre amb aigua que en pastisseria es fa servir molt. Si voleu, li podeu donar un toc d’aroma cítric: només cal posar-hi una pela de llimona o de taronja al principi de la preparació, en barrejar l’aigua amb el sucre.
  • L’almívar d’aquesta recepta ens podria anar molt bé per estovar un pa de pessic molt sec.
  • L’almívar es conserva bé a la nevera. Només l'heu de posar en un recipient hermètic de vidre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21-23 feb

Jornades de Peix i de Sa Perdiu 2020

Menorca celebra, al febrer, dues jornades gastronòmiques que són l’excusa ideal per acostar-vos...

23 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

23 feb

Festa de la Caldera 2020

El repartiment de la caldera, una mena d’escudella, és una tradició que a Montmaneu es conserva...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto