Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu 200 ml de suc. Dissoleu-hi la gelatina i afegiu-ho a la resta del suc.
  2. Afegiu-hi la nata líquida i remeneu-ho bé.
  3. Unteu un motlle de plum-cake amb caramel líquid (si el motlle és de silicona, no cal).
  4. Cobriu-lo amb una capa de melindros i aboqueu-hi una part del líquid amb la gelatina.
  5. Poseu-hi una segona capa de melindros i líquid.
  6. Poseu-hi una tercera capa de melindros i cobriu-ho amb la resta del líquid. És important que els melindros quedin ben impregnats.
  7. Poseu-ho a la nevera fins que qualli.
  8. Desemmotlleu-ho capgirant el pastís i serviu-lo fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 gen

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 246

SOPES!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Albert Boronat Miró

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto